Zaterdag in Radar Radio: Dynalogic heeft moeite met leveren van bestellingen

Zaterdag in Radar Radio: Dynalogic heeft moeite met leveren van bestellingen

Zaterdag in onze uitzending hebben we het over vervoerder Dynalogic. Die wordt door onder meer Coolblue gebruikt voor de levering van bestellingen. Consumenten ervaren veel problemen met dit bedrijf. Ook: hoe kan je accounts op sociale media sluiten na overlijden? Verder: tips voor een lekkere maaltijd van de barbecue!

Hoe kan je accounts op sociale media sluiten na overlijden?

Een familielid is overleden en heeft nog allerlei accounts op sociale media. Hoe kan je als familie die accounts sluiten? Of overzetten naar een herdenkingspagina? We leggen uit hoe je dat preventief kan instellen.

Lekker eten van de barbecue: hoe doe je dat?

De zomer is in aantocht en we hebben al de nodige mooie dagen gehad. Het is de hoogste tijd om vaker de barbecue aan te steken! Hoe zorg je voor een succesvolle barbecue? Hoe krijg je de barbecue snel aan, zorg je voor de beste garing van je vlees of vis en hoe maak je het rooster schoon? We geven tips hoe dat werkt.

Dynalogic heeft moeite met leveren van bestellingen

Je bestelt iets bij een webshop zoals bol.com of Coolblue en je krijgt een melding wanneer je bestelling wordt geleverd. Dan blijkt er telkens wat mis te zijn met de levering. Er worden nieuwe leverafspraken gemaakt, maar ook die worden niet nagekomen. Dat zijn de ervaringen van klanten van vervoerder Dynalogic. Waarom heeft dit bedrijf zoveel moeite met leveren?

Praat mee!

Luister elke zaterdag tussen 15.00 en 16.00 naar NPO Radio 1 of kijk mee via de livestream. Je kan meepraten in de NPO Radio 1 app of tweet met #RadarRadio. Wil je zelf een tip doorgeven hoe jij zorgt voor de perfecte barbecue? Bel ons op 0800-1121 (gratis) tijdens de uitzending.

Ook interessant