toggle menu

Zaterdag in Radar Radio: Geen compensatie bij urenlange vertraging TUIfly

Zaterdag in Radar Radio: Geen compensatie bij urenlange vertraging TUIfly

Zaterdag in de uitzending hebben we het over TUI fly. Door een brandstoflek hadden vakantiegangers 27 uur vertraging. 'Geen recht op compensatie', zegt TUI fly. Is dat terecht? Verder: een product dat je bij aankoop van een ander product gratis zou krijgen laat lang op zich wachten. Ook: hoe maak je je tuin lenteklaar?

Hoe maak je je tuin lenteklaar?

De lente is in aantocht, tijd om de tuin weer helemaal op orde te maken. Hoe pak jij dat aan? Ga je zelf snoeien of laat je dat doen door een vakman? Wat is jouw tip om onkruid weg te halen en hoe voorkom je dat er überhaupt onkruid in je tuin groeit? Zet je nieuwe planten in je tuin? Of gaat je hele tuin op de schop? We geven tips.

27 uur vertraging bij TUI fly: geen compensatie

Reizigers die met vlucht OR343 naar de Dominicaanse Republiek zouden vliegen, kregen te maken met een vertraging van 27 uur bij vertrek. Op Schiphol roept TUI fly dat iedereen recht heeft compensatie van 600 euro. Die wordt volgens consumenten aan de ene reiziger wel toegekend, aan de andere niet. Is de compensatie terecht afgewezen of niet?

Gratis product bij aankoop laat lang op zich wachten

Regelmatig worden producten aangeboden waarbij je gratis een extra product krijgt, bijvoorbeeld een gratis kleine televisie bij aankoop van een grote. Of: je koopt een smartphone en je krijgt er een smartwatch bij. Alleen kan je soms lang wachten op dat 'cadeautje'.

Praat mee!

Luister elke zaterdag tussen 15.00 en 16.00 naar NPO Radio 1 of kijk mee via de livestream. Wil je zelf een tip doorgeven hoe jij je tuin lenteklaar maakt? Je kan meepraten in de NPO Radio 1 app of tweet met #Radar. Kijk mee naar de livestream op onze Facebookpagina en geef je tip of stel je vraag.

Updates ontvangen over dit onderwerp?

Wil je op de hoogte blijven van dit onderwerp? Download de gratis Radar-app en volg het onderwerp.

Meer over:

Reacties

Op de Radar website moet je 'overige cookies' accepteren om te reageren op artikelen.

Ook interessant