toggle menu

Zaterdag in Radar Radio: Helpt light zout bij een gezonde levensstijl?

Zaterdag in Radar Radio: Helpt light zout bij een gezonde levensstijl?

Zaterdag in de uitzending gaat het over servicepakketten die je in elektronicawinkels kunt bijkopen als je bijvoorbeeld een televisie koopt. Wat doe je als niet alle diensten worden geleverd? Verder: hoe zorg je voor een goede werksfeer en helpt light zout bij een gezonde levensstijl?
 

Wat mag je verwachten van een servicepakket?

Je koopt een televisie voor je bejaarde moeder en betaalt vijftig euro voor een servicepakket. Dan wordt de televisie aangesloten, worden de zenders ingesteld en krijg je uitleg hoe hij werkt. Die diensten worden niet altijd geleverd. Mag je de winkel daar op aanspreken? 

Hoe zorg je voor een goede werksfeer?

Wat kan je als werknemer doen om bij te dragen aan een goede werksfeer? Daarover praten we met arbeidspsycholoog Jessica van Wingerden. Hoe ga je bijvoorbeeld om met spanningen, pesten en conflicten en hoe voorkom je een roddelcultuur?

Helpt light zout bij een gezonde levensstijl?

We weten het allemaal: we moeten niet te veel zout eten, maar een beetje zout kan je maaltijd net dat beetje meer smaak geven. Tegenwoordig is er ook 'light zout'. Wat is dat eigenlijk en helpt het echt bij een gezonde levensstijl?

Praat mee!

Luister elke zaterdag tussen 15.00 en 16.00 naar NPO Radio 1 of kijk mee via de livestream. Wil je zelf een tip doorgeven? Je kan meepraten in de NPO Radio 1 app of tweet met #RadarRadio.

Reacties

Op de Radar website moet je 'overige cookies' accepteren om te reageren op artikelen.

Ook interessant