toggle menu

Zaterdag in Radar Radio: Hoe bereid je je voor op de vakantie?

Zaterdag in Radar Radio: Hoe bereid je je voor op de vakantie?

Het Radar Vakantieloket is geopend! De komende vier uitzendingen staat Radar Radio in het teken van de vakantie en behandelen we jouw klachten en vragen. We vertellen je wat de beste voorbereiding is, of een vakantie voor singles niet goedkoper kan en hoe je kan voorkomen dat te veel betaalt voor je huurauto.

Let op bij ophalen van huurauto op vakantie

Wie een huurauto heeft gereserveerd voor tijdens de vakantie en denkt goed verzekerd te zijn, kan voor onaangename verrassingen komen te staan. Bij de balie in het vakantieland worden consumenten verrast met onnodige verzekeringen en andere producten. Die heb je helemaal niet nodig, want je bent al voldoende gedekt. Hoe kan je je hier tegen weren?

Vakantie voor singles vaak veel duurder

Je bent alleen en wil een pakketreis boeken, maar dan blijkt dat je veel en veel duurder uit bent. Waarom is een vakantie voor een alleenstaande vaak net zo duur als een vakantie voor twee personen?

Hoe kan je je voorbereiden op je vakantie?

De vakantie is in aantocht, maar wat moet je allemaal regelen? Vroeg boeken of juist een last minute? Maak je een heel routeboek met alle bezienswaardigheden of bekijk je ter plekke wel wat je wil bekijken?

Praat mee!

Luister elke zaterdag tussen 15.00 en 16.00 naar NPO Radio 1 of kijk mee via de livestream. Wil je zelf een tip doorgeven hoe jij je voorbereidt op je vakantie? Je kan meepraten in de NPO Radio 1 app of tweet met #RadarRadio.

Updates ontvangen over dit onderwerp?

Wil je op de hoogte blijven van dit onderwerp? Download de gratis Radar-app en volg het onderwerp.

Reacties

Op de Radar website moet je 'overige cookies' accepteren om te reageren op artikelen.

Ook interessant