toggle menu

Zaterdag in Radar Radio: Hoe kies je een nieuwe zorgverzekering?

Zaterdag in Radar Radio: Hoe kies je een nieuwe zorgverzekering?

Zaterdag in de radio-uitzending hebben we het over de zorgverzekering van 2018. Hoe kies je een goede zorgpolis? Ook: veel klachten over pakketbedrijf DHL. Verder de vraag: mag een hotel een blindengeleidehond weigeren?

Hoe kies je een nieuwe zorgverzekering?

De premies van de nieuwe zorgverzekering zijn bekend en consumenten kunnen vanaf heden gaan beslissen of ze gaan overstappen of blijven bij hun huidige verzekeraar. Wat verandert er komend jaar en hoe kan je bij je nieuwe zorgpolis besparen? Samen met zorgeconoom Wim Groot bespreken we de zorgpolis van 2018.

Veel klachten over pakketbedrijf DHL

Pakketten die bij de kliko belanden, de hele dag voor niets thuis wachten op een pakket, geen briefje in de brievenbus en pakketten die beschadigd zijn. Het is een greep uit de tientallen klachten die Radar kreeg. Wat gaat DHL daaraan doen?

Blindengeleidehond geweigerd in hotel: mag dat?

Je bent blind en hebt een blindengeleidehond die je helpt, bijvoorbeeld om je veilig door het verkeer te begeleiden, maar als je in een hotel wil overnachten wordt je hond geweigerd. Mag dat?

Praat mee!

Luister elke zaterdag tussen 15.00 en 16.00 naar NPO Radio 1 of kijk mee via de livestream. Je kan meepraten in de NPO Radio 1 app of tweet met #Radar. Wil je zelf een tip doorgeven hoe jij je zorgverzekering voor 2018 kiest? Kijk mee naar de livestream op onze Facebookpagina en geef je tip of stel je vraag.

Reacties

Op de Radar website moet je 'overige cookies' accepteren om te reageren op artikelen.

Ook interessant