toggle menu

Zaterdag in Radar Radio: Hoe kom je in vorm voor de zomer?

Zaterdag in Radar Radio: Hoe kom je in vorm voor de zomer?

Zaterdag in de uitzending tips hoe je in vorm komt voor de zomer: Ook: hoe veilig zijn onze gegevens op Facebook na het privacyschandaal van afgelopen week? Verder: niet iedereen krijgt bij bol.com het Boekenweekgeschenk. Hoe kan dat?

Hoe kom je in vorm voor de zomer?

Bikini en speedo uit de kast, want de zomer is hier over drie maanden. Hoe kom je thuis in vorm? Samen met een fitnessdeskundige geven we je tips.

Privacyschandaal Facebook: zijn onze gegevens veilig?

Afgelopen week was Facebook volop in het nieuws. Persoonsgegevens van vijftig miljoen consumenten lagen op straat. Hoe heeft dit kunnen gebeuren en hoe kan je je persoonsgegevens veiligstellen op Facebook?

Geen Boekenweekgeschenk bij bol.com

Wie voor minimaal 12,50 euro aan Nederlandse boeken kocht bij bol.com dacht daarbij het Boekenweekgeschenk te krijgen. Helaas kreeg die niet iedereen het boek en daarmee kon er dus niet vrij gereisd worden met de trein op zondag.

Praat mee!

Luister elke zaterdag tussen 15.00 en 16.00 naar NPO Radio 1 of kijk mee via de livestream. Wil je zelf een tip doorgeven hoe jij in vorm komt voor de zomer? Je kan meepraten in de NPO Radio 1 app of tweet met #Radar. Kijk mee naar de livestream op onze Facebookpagina en geef je tip of stel je vraag.

Ook interessant