toggle menu

Zaterdag in Radar Radio: Hoe maak je bezwaar tegen de WOZ-waarde van je huis?

Zaterdag in Radar Radio: Hoe maak je bezwaar tegen de WOZ-waarde van je huis?

Zaterdag in de uitzending hebben we het over de WOZ-beschikking. Kan je bezwaar maken en hoe doe je dat dan? Verder: wat heb je aan een internationaal rijbewijs? Heb je dat echt nodig om in het buitenland te mogen rijden? Ook: tips voor het onderhoud van je fiets.

Tips voor het onderhoud van je fiets

De vrieskou is weg. Hoogste tijd om je fiets of je e-bike weer te pakken. Zet je er nieuwe buitenbanden en remblokjes op of pak je alleen maar de fietspomp? Breng je hem naar de fietsenmaker of doe je het zelf? Wat doe jij allemaal om er voor te zorgen dat je fiets weer als een zonnetje loopt?

Wat heb je aan een internationaal rijbewijs?

Je bent in het buitenland en wil daar een auto besturen, bijvoorbeeld een huurauto, omdat je op vakantie bent. Heb je dan genoeg aan je Nederlandse rijbewijs of moet je een duur Internationaal Rijbewijs hebben? We kregen er veel mails over.

Hoe maak je bezwaar tegen de WOZ-waarde van je huis?

In het begin van het nieuwe jaar krijgen huizenbezitters weer de WOZ-beschikking. Wat kan je doen als je het niet eens bent met de toegekende WOZ-waarde van je woning? Kan je zelf in bezwaar of moet je dat via een bureau doen?

Praat mee!

Luister elke zaterdag tussen 15.00 en 16.00 naar NPO Radio 1 of kijk mee via de livestream. Wil je zelf een tip doorgeven hoe jij je fiets onderhoudt? Je kan meepraten in de NPO Radio 1 app of tweet met #Radar. Kijk mee naar de livestream op onze Facebookpagina en geef je tip of stel je vraag.

Ook interessant