Zaterdag in Radar Radio: Hoe overtuig je een ander van je gelijk?

Zaterdag in Radar Radio: Hoe overtuig je een ander van je gelijk?

Zaterdag in de uitzending hoor je hoe je de persoon tegenover je kan overtuigen van jouw gelijk en hoe je je stem moet gebruiken. Verder: veel ingebouwde navigatiesystemen zijn niet up-to-date en wie zijn genomineerd voor de Loden Radioleeuw?

Ingebouwde navigatiesystemen niet up-to-date

Wie een nieuwe auto koopt, ontdekt al snel dat de kaart in het ingebouwde navigatiesysteem verouderd is. Wegen en verkeerssituaties die er al jaren liggen, blijken niet op de kaart te staan. Radar kreeg er veel meldingen over. Waarom krijg je oude kaarten bij een nieuwe auto en waarom zijn de kosten zo hoog van een update?

Hoe overtuig je een ander van je gelijk? 

Wat is de beste manier om je baas te overtuigen dat je een loonsverhoging toch echt verdient? Of hoe krijg je iemand mee met jouw voorstel? Wat kan je beter wel en niet zeggen en hoe moet je je stem daarbij gebruiken? Op die vragen geeft spraak- taal- en stempatholoog Pacelle van Goethem antwoord.

Bekendmaking genomineerden Loden Radioleeuw

Wie wint dit jaar de Loden Radioleeuw? We maken de genomineerden bekend voor het meest irritante radiospotje van 2019. Luisteraars hebben het afgelopen jaar volop genomineerd. 

Praat mee!

Luister elke zaterdag tussen 15.00 en 16.00 naar NPO Radio 1 of kijk mee via de livestream. Wil je zelf een tip doorgeven? Je kan meepraten in de NPO Radio 1 app of tweet met #RadarRadio.

Ook interessant