toggle menu

Zaterdag in Radar Radio: Hoe vaak mag je je rechtsbijstandverzekering aanspreken?

Zaterdag in Radar Radio: Hoe vaak mag je je rechtsbijstandverzekering aanspreken?

Zaterdag in de uitzending gaat het over de rechtsbijstandverzekering. Kennelijk mag je die niet te vaak aanspreken, terwijl daar niets over in de voorwaarden staat. Hoe zit dat? Verder: tienduizenden Air Miles zijn ingewisseld bij Shell, maar consumenten hebben dat niet zelf gedaan. Ook: hoe verlaag je op natuurlijke wijze je cholesterol? 
 

Hoe vaak mag je een beroep doen op een rechtsbijstandverzekering?

Je doet in drie jaar zeven keer een beroep op je rechtsbijstandverzekering. De verzekeraar vindt dat 'te vaak' en geeft aan dat je eruit gegooid wordt als je nog één keer gebruik wil maken van je verzekering. Mag dat zomaar?

Tienduizenden Air Miles ingewisseld bij Shell maar door wie?

Radar krijgt meldingen van consumenten waarbij tienduizenden Air Miles zijn ingewisseld bij de Shell. Ze hebben dit niet zelf gedaan. Air Miles zegt dat mensen geklikt hebben op een phishingmail, de melders ontkennen dit. Vorig jaar was er ook al een soortgelijk incident bij bol.com waarbij punten waren ingewisseld bij bestellingen die mensen niet zelf geplaatst hadden. 

Hoe verlaag je je cholesterol op natuurlijke wijze? 

Een te hoog cholesterolgehalte in je bloed veroorzaakt hart- en vaatziekten. Hoe verlaag jij op een natuurlijke manier je cholesterolgehalte? We praten met een specialist die vertelt hoe je dat doet.

Praat mee!

Luister elke zaterdag tussen 15.00 en 16.00 naar NPO Radio 1 of kijk mee via de livestream. Wil je zelf een tip doorgeven? Je kan meepraten in de NPO Radio 1 app of tweet met #RadarRadio.

Updates ontvangen over dit onderwerp?

Wil je op de hoogte blijven van dit onderwerp? Download de gratis Radar-app en volg het onderwerp.

Reacties

Op de Radar website moet je 'overige cookies' accepteren om te reageren op artikelen.

Ook interessant