toggle menu

Zaterdag in Radar Radio: Kan je cellulitis verminderen in infraroodsauna?

Zaterdag in Radar Radio: Kan je cellulitis verminderen in infraroodsauna?

Mensen met cellulitis zouden baat hebben bij een infraroodsauna. Dat beloven verkopers van zo'n sauna. Is dat ook zo? Verder: internetprovider Fiber is in de studio om te reageren op alle klachten na onze uitzending van vorige week. Ook: hoe ontdooi jij je diepvries? We kregen bijna tweehonderd reacties.

Kan je cellulitis verminderen in infraroodsauna?

Bedrijven die infraroodsauna's verkopen beloven dat je cellulitis kan verminderen met zo'n speciale sauna. Het klinkt als een uitkomst voor mensen die cellulitis of cellulite hebben. Kan dat met zo'n speciale sauna? Wij bellen met zo'n saunaverkoper en een deskundige.

Klachtenregen Fiber: gaat de directeur de problemen oplossen?

Na onze uitzending van vorige week stroomden de klachten over internetprovider Fiber binnen. De teller staat inmiddels op 125. Vorige week wilde Fiber niet komen, deze week zit de directeur in de studio. Worden de klachten over de slechte bereikbaarheid van de klantenservice, diensten die niet geleverd worden en foute rekeningen, nu eindelijk opgelost?

Hoe ontdooi jij je diepvries?

Een diepvriezer vol met ijs is een doorn in het oog voor veel consumenten. Niets zo vervelend wanneer je je lades niet meer normaal dicht kan doen. Hoe kom je van al dat ijs af? Die vraag stelden we aan onze vrienden op WhatsApp en daar werd massaal op gereageerd.

Praat mee!

Luister elke zaterdag tussen 15.00 en 16.00 naar NPO Radio 1 of kijk mee via de livestream. Je kan meepraten in de NPO Radio 1 app of tweet met #RadarRadio. Wil je zelf een tip doorgeven hoe jij ijs verwijdert uit je diepvries? Bel ons op 0800-1121 (gratis) tijdens de uitzending.

Ook interessant