Zaterdag in Radar Radio: Minimaal 500 euro korting door voordeelpas voor senioren?

Zaterdag in Radar Radio: Minimaal 500 euro korting door voordeelpas voor senioren?

Zaterdag in de uitzending bespreken we de Seniorenvoordeelpas. Krijg je hiermee echt minimaal 500 euro korting per jaar? Ook bespreken we aan welke regels webshops zich moeten houden als het gaat om het retourneren van je online aankoop. En als je wilt stoppen met roken, wat is dan de meest succesvolle manier?

Levert de Seniorenvoordeelpas echt voordeel op?  

Dat vragen veel consumenten zich af. Je schaft de Seniorenvoordeelpas aan voor 23,95 per jaar. En ze beloven een jaarlijkse besparing van minimaal 500 euro én een exclusieve ledenkorting bij 150 verschillende webwinkels. Kunnen zij deze beloften waarmaken?

Geactiveerde kool capsules: werkt dat?

Het is dé nieuwste trend op detoxgebied: het slikken van geactiveerde kool, het restant van verbrand hout of kokos. Het zou helpen tegen gasvorming en het zou natuurlijk ontgiften, omdat deze koolstoffen gif absorbeert in het lichaam. Werkt het echt? We vragen het Frank Vleggaar, maag-darm-leverarts van het UMC Utrecht.

Hoe stop je met roken?

Bijna 3 miljoen Nederlanders roken. 81% van die mensen wil daarmee stoppen, maar slechts een kleine groep slaagt hierin. Het initiatief Stoptober biedt rokers de kans om gedurende 28 dagen gezamenlijk te stoppen. Verslavingsarts Robert van de Graaf is stopcoach tijdens Stoptober en we vragen hem wat de meest effectieve manier is om te stoppen met roken?

Praat mee!

Luister elke zaterdag tussen 15.00 en 16.00 naar NPO Radio 1 of kijk mee via de livestream. Je kunt meepraten in de NPO Radio 1 app of tweet met #RadarRadio. Wil je zelf stoppen met roken en heb je daar een vraag over of is het je gelukt en heb je tips voor mensen die nu nog roken? Kijk mee naar de livestream op onze Facebookpagina en geef je tip of stel je vraag.

Ook interessant