Zaterdag in Radar Radio: Potatopirate heeft nog steeds niet terugbetaald

Zaterdag in Radar Radio: Potatopirate heeft nog steeds niet terugbetaald

Zaterdag in de uitzending aandacht voor Potatopirate. De webshop zou gedupeerden compenseren, maar heeft dat nog steeds niet gedaan. Ook: je Samsung-telefoon kan ontploffen tijdens het opladen, maar wat zijn veilige manieren om je telefoon op te laden? Verder: tips voor een sterke mentale geest.

Samsung-telefoon ontploft tijdens het opladen

Je bent aan het werk en ineens ontploft je telefoon. Hoe kan dat en is er sprake van een incident? Wat zijn veilige manieren om je telefoon op te laden? Radar geeft tips.

Tips voor een sterke mentale geest

Hoe krijg je meer rust, focus en energie? Door je mentale conditie te trainen. Met mindfulnesstrainer Wouter de Jong praten we over de sportschool voor je geest. Hij geeft handige tips hoe je meer gedaan krijgt in minder tijd, hoe je van je piekerdrift afkomt en hoe je gelukkiger wordt door een sterke geest.

Potatopirate heeft gedupeerden nog niet gecompenseerd

In oktober besteedde Radar aandacht aan webshop Potatopirate. Klanten bestelden voor honderden euro's producten, maar kregen niets geleverd. Eigenaar Frans van Daelen beloofde dat iedereen z'n geld terug zou krijgen, maar drie maanden later hebben gedupeerden nog geen cent gezien.

Praat mee!

Luister elke zaterdag tussen 15:00 en 16:00 naar NPO Radio 1 of kijk mee via de livestream. Wil je zelf een tip doorgeven hoe jij je mentale geest traint? Je kan meepraten in de NPO Radio 1-app of tweet met #Radar.

Ook interessant