toggle menu

Zaterdag in Radar Radio: Rolstoelassistentie niet altijd goed geregeld

Zaterdag in Radar Radio: Rolstoelassistentie niet altijd goed geregeld

Zaterdag in de radio-uitzending gaan we een kerstdiner bereiden met de Kok des Vaderlands, Pierre Wind. Hij geeft tips voor een lekkere maaltijd. Verder: rolstoelassistentie op het vliegveld is niet altijd goed geregeld. Ook: welke financiële zaken moet je dit jaar nog regelen voor voordeel in 2018?

Rolstoelassistentie op vliegveld niet altijd goed geregeld

Wie in een rolstoel zit kan assistentie aanvragen voor op het vliegveld. Bij wie regel je dat? Het vliegveld of de luchtvaartmaatschappij? Dat blijkt niet altijd goed geregeld. Mensen moeten soms uren wachten waardoor men de vlucht mist of zelfs moet overnachten op het vliegveld.

Financiële eindejaarstips: dit moet je nog regelen

Aan het eind van 2017 zijn er allerlei financiële zaken die je dit jaar nog moet regelen om in 2018 fiscaal voordeel van te hebben. Samen met een deskundige bespreken we de belangrijkste financiële wijzigingen van volgend jaar.

Hoe bereid je een kerstdiner met producten die je al hebt?

Die vraag leggen we voor aan de Kok des Vaderlands, Pierre Wind. Hij laat zien dat je met doodeenvoudige producten die je nog gewoon in je keukenkastje hebt staan of in je koelkast hebt liggen, een heel lekker kerstdiner kan maken.

Praat mee!

Luister elke zaterdag tussen 15.00 en 16.00 naar NPO Radio 1 of kijk mee via de livestream. Je kan meepraten in de NPO Radio 1 app of tweet met #Radar. Wil je zelf een tip doorgeven hoe jij je kerstdiner bereidt met producten die je nog in huis hebt liggen? Kijk mee naar de livestream op onze Facebookpagina en geef je tip of stel je vraag.

Reacties

Op de Radar website moet je 'overige cookies' accepteren om te reageren op artikelen.

Ook interessant