toggle menu

Zaterdag in Radar Radio: Ryanair annuleert duizenden vluchten

Zaterdag in Radar Radio: Ryanair annuleert duizenden vluchten

Zaterdag in de uitzending bespreken we de problemen rondom budgetmaatschappij Ryanair dat veel vluchten annuleert en daarmee duizenden reizigers dupeert. Ook: hoe goed zijn E-nummers? Voedingsdeskundige Loethe Olthuis geeft antwoord op die vraag. Verder: wat heb je aan een uitvaartverzekering?

Ryanair annuleert duizenden vluchten

De afgelopen weken was vliegtuigmaatschappij Ryanair volop in het nieuws. De Ierse budgetairline annuleert de komende anderhalve maand vluchten. Het gaat om veertig tot vijftig vluchten per dag. Reizigers zijn boos, omdat de annuleringen niet aangekondigd zijn en hebben daardoor in veel gevallen recht op compensatie.

Hoe goed zijn E-nummers?

Ons eten zit vol met E-nummers. Welke E-nummers zijn goed en welke niet? Zijn er überhaupt goede E-nummers? Voedingsdeskundige Loethe Olthuis ontrafelt de mythes rondom E-nummers en legt uit wat ze in ons voedsel doen.

Wat heb je aan een uitvaartverzekering?

Een uitvaartverzekering moet voorkomen dat bij overlijden de nabestaanden voor onverwachte kosten komen te staan. Je kan kiezen uit een naturapolis en een restitutiepolis. Wat is het verschil en wat moet je kiezen?

Praat mee!

Luister elke zaterdag tussen 15.00 en 16.00 naar NPO Radio 1 of kijk mee via de livestream. Je kan meepraten in de NPO Radio 1 app of tweet met #RadarRadio. Wil je zelf een tip doorgeven of jij rekening houdt met E-nummers in je eten? Kijk mee naar de livestream op onze Facebookpagina en geef je tip of stel je vraag.

Ook interessant