Zaterdag in Radar Radio: Sportschool opzeggen blijkt lastig

Zaterdag in Radar Radio: Sportschool opzeggen blijkt lastig

Zaterdag in onze uitzending hebben we het over de sportschool. Daar kan je een abonnement niet zomaar opzeggen. Waarom is dat soms zo moeilijk? Ook: zijn onze matrassen echt giftig of valt het allemaal wel mee? Verder aandacht voor ons pensioen. Hoe kan je dat het best aanvullen?

Zijn onze matrassen giftig?

Twee weken geleden was het groot in het nieuws: er zou gif in onze matrassen zitten, maar is dat echt zo? Hoe kom je er achter of je zo'n gifmatras hebt en mag je die dan terugbrengen?

Sportschool opzeggen blijkt lastig

Waarom kan je je sportschool niet opzeggen als je een langdurige blessure hebt waardoor je maandenlang niet kan sporten? Of: als een familielid is overleden blijken nabestaanden gewoon te moeten doorbetalen voor de resterende duur van het contract. Waarom is dat?

Hoe vul je je pensioen aan?

Als je met pensioen gaat krijg je AOW en als je in loondienst heb gewerkt heb je ook nog een aanvullend pensioen opgebouwd. Dat is niet voor iedereen voldoende. Op welke manier kan je je pensioen verder aanvullen?

Praat mee!

Luister elke zaterdag tussen 15.00 en 16.00 naar NPO Radio 1 of kijk mee via de livestream. Je kunt meepraten in de NPO Radio 1 app of tweet met #Radar. Wil je zelf een tip doorgeven hoe jij je pensioen aanvult? Kijk mee naar de livestream op onze Facebookpagina en geef je tip of stel je vraag.

Ook interessant