toggle menu

Zaterdag in Radar Radio: Terugblik op het eerste jaar Radar Radio

Zaterdag in Radar Radio: Terugblik op het eerste jaar Radar Radio

Zaterdag in de radio-uitzending blikken we terug op het eerste jaar Radar Radio. Hoe is het afgelopen met de verhalen van mensen waar we in de uitzending aandacht aan hebben besteed? Ook is banketbakker Cees Holtkamp te gast. Hij vertelt hoe je de perfecte oliebol maakt.

Hoe maak je de lekkerste oliebol?

Het einde van het jaar is hier en dat betekent dat we weer lekker oliebollen gaan bakken. Maak je ze met of zonder krenten? Hoe maak je het perfecte beslag? Moet er wel of geen poedersuiker overheen? Banketbakker Cees Holtkamp beantwoordt jouw vragen en geeft tips hoe je zelf de lekkerste oliebollen bakt.

Hoe is het met bijzondere mensen uit de uitzending?

Dit jaar hebben we veel consumenten geholpen met ingewikkelde vraagstukken, problemen of situaties waarin ze van het kastje naar de muur werden gestuurd. Zo ook Jan-Derk Siebenga die voor zijn immuuntherapie geen zittend ziekenvervoer vergoed kreeg. Ook: hoe is het met de gedupeerden van webwinkel Neckermann.com en de senioren in de Groningse Vondelflat die in het nieuws kwamen door de maaltijdrel?

Praat mee!

Luister elke zaterdag tussen 15.00 en 16.00 naar NPO Radio 1 of kijk mee via de livestream. Je kan meepraten in de NPO Radio 1 app of tweet met #Radar. Wil je zelf een tip doorgeven hoe jij lekkerste oliebol bakt? Kijk mee naar de livestream op onze Facebookpagina en geef je tip of stel je vraag.

Meer over:

Ook interessant