Zaterdag in Radar Radio: Veel onduidelijkheid over de energierekening

Zaterdag in Radar Radio: Veel onduidelijkheid over de energierekening

Zaterdag in de uitzending hebben we het over de energierekening. Daar zijn veel vragen over. Wat betekenen de termen en wat betaal je waarvoor? Ook: UPS raakt een pakket met een dure drone kwijt. Waar heb je recht op? Verder: het kampeerseizoen is begonnen. Waar moet je op letten?

Veel onduidelijkheid over de energierekening

Er is nog altijd veel onduidelijkheid over de energierekening. Consumenten snappen niet goed wat ze waarvoor betalen, wat elke term betekent en waarom er elk jaar aansluitkosten op de rekening staat. Samen met een deskundige beantwoorden we vragen van consumenten.

UPS raakt pakket met dure DJI-drone kwijt

Je verstuurt je drone via UPS naar het reparatiecentrum van DJI. Onderweg raakt het pakket verloren. Bij wie kan je dan aankloppen? DJI reageert niet, UPS wil wel compenseren, maar niet aan jou.

Kamperen: waar moet je op letten?

Het campingseizoen is begonnen en veel Nederlanders gaan naar de camping voor een weekendje weg, een midweek kamperen of een aantal weken in de zomervakantie. Waar moet je op letten als je gaat kamperen? Is er een goede manier om de auto of caravan te beladen? Samen met de ANWB geven we tips.

Praat mee!

Luister elke zaterdag tussen 15.00 en 16.00 naar NPO Radio 1 of kijk mee via de livestream. Wil je zelf een tip doorgeven hoe jij je voorbereidt op het campingseizoen? Je kan meepraten in de NPO Radio 1 app of tweet met #Radar. Kijk mee naar de livestream op onze Facebookpagina en geef je tip of stel je vraag.

Meer over:

Ook interessant