toggle menu

Zaterdag in Radar Radio: Vlucht vertraagd door schemawijziging

Zaterdag in Radar Radio: Vlucht vertraagd door schemawijziging

Zaterdag in de uitzending aandacht voor vliegtijden die kort voor je vakantie worden aangepast in jouw nadeel. Heb je dan recht op compensatie? Verder: hoe onderhoud je het houtwerk in en om het huis, wat dekt de dierenverzekering en problemen bij Neckermann.com.

Hoe onderhoud je het houtwerk in je huis?

Radar besteedt aandacht aan het onderhouden van houtwerk in en om je huis. Waar moet je op letten als je je kozijnen en deuren wil schilderen? Hoe vaak moet je schilderen en met welke verf? Kan je dat soort werk zelf doen of beter uitbesteden?

Vlucht vertraagd door schemawijziging

Je boekt een pakketreis, maar kort voor vertrek wijzigt de luchtvaartmaatschappij de vliegreis. Je vertrekt ineens 7,5 uur later waardoor je niet 's middags, maar 's avonds aankomt. Heb je dan recht op compensatie?

Wat dekt de dierenverzekering?

Wie een huisdier neemt, zoals een hond of kat, moet naast kosten voor het voer, ook rekening houden met medische kosten. Daar kan je je voor verzekeren, maar wat dekt zo'n verzekering eigenlijk? 

Wanneer eindigen de problemen bij Neckermann.com?

Radar besteedde al twee keer eerder aandacht aan Neckermann.com. De webwinkel levert niet of veel te laat of betaalt niet terug. Producten die op voorraad zouden zijn, zijn dat in de praktijk niet. De klantenservice is telefonisch niet (meer) bereikbaar en mails worden niet beantwoord. Heel sporadisch worden klachten opgelost, maar wanneer stelt Neckermann.com de klant nou eens centraal?

Praat mee!

Luister elke zaterdag tussen 15.00 en 16.00 naar NPO Radio 1 of kijk mee via de livestream. Wil je zelf een tip doorgeven? Je kan meepraten in de NPO Radio 1 app of tweet met #RadarRadio.

Ook interessant