Zaterdag in Radar Radio: Wat doe je als je vals geld hebt gekregen?

Zaterdag in Radar Radio: Wat doe je als je vals geld hebt gekregen?

Zaterdag in de uitzending hoor je het verhaal van iemand die vals geld in een winkel kreeg en met de politie mee moest. Wat kan je dan doen? Verder: tips voor je belastingaangifte en we vertellen hoe je de kleuren van je wasgoed behoud.

Tips voor je belastingaangifte

De aangifte inkomstenbelasting staat weer voor de deur. Waar moet je op letten en hoe kan je besparen? Samen met een belastingadviseur beantwoorden we vragen van luisteraars en geven we je tips.

Vals geld gekregen in supermarkt: wat te doen?

Je krijgt in een supermarkt een bankbiljet en als je dat in een andere winkel wil uitgeven, blijkt het ineens vals te zijn. Je wordt door de politie meegenomen naar het bureau. Hoe kan je je hier tegen wapenen?

Hoe behoud je de kleuren van je was?

Witte was apart, bonte was apart, of mag er juist wat bij elkaar? Wat is de beste manier om gele vlekken van deodorant uit je witte was te krijgen? Helpen speciale doekjes voor behoud van kleur? Radar geeft je wastips.

Praat mee!

Luister elke zaterdag tussen 15.00 en 16.00 naar NPO Radio 1 of kijk mee via de livestream. Wil je zelf een tip doorgeven hoe jij de kleuren van je wasgoed behoud? Je kan meepraten in de NPO Radio 1 app of tweet met #Radar. Kijk mee naar de livestream op onze Facebookpagina en geef je tip of stel je vraag.

Ook interessant