toggle menu

Zaterdag in Radar Radio: Wat doe je bij tegenvallende accommodatie?

Zaterdag in Radar Radio: Wat doe je bij tegenvallende accommodatie?

Zaterdag in de uitzending vertellen we in hoeverre een accommodatie mag afwijken van de advertentie. Mag een huisje bijvoorbeeld een andere indeling of kleur hebben? Ook: je bagage raakt onvindbaar en compensatie daarvoor wordt afgewezen. Is dat terecht?

Bagage niet meegekomen met vlucht: wat moet je doen?

Je gaat met het vliegtuig en bij aankomst blijkt je koffer er niet te zijn. Al je kleding, toiletartikelen en andere spullen zitten daarin. Je dient een claim in voor de gemaakte kosten, maar die wordt afgewezen. Wat moet je doen als je bagage dagenlang onvindbaar is en waar heb je recht op?

Vakantiehuisje valt tegen: hoe los je dat op?

Het hotel, vakantiehuisje, appartement of de camping valt tegen. Bij wie klaag je dan en hoe los je dat op? In hoeverre mag een vakantiehuisje bijvoorbeeld afwijken van de plaatjes in de brochure of op de website?

Praat mee!

Luister elke zaterdag tussen 15.00 en 16.00 naar NPO Radio 1 of kijk mee via de livestream. Wil je zelf een tip doorgeven wat jij doet als je accommodatie op vakantie tegenvalt? Je kan meepraten in de NPO Radio 1 app of tweet met #RadarRadio.

Reacties

Op de Radar website moet je 'overige cookies' accepteren om te reageren op artikelen.

Ook interessant