Radar

toggle menu

Zaterdag in Radar Radio: Wat te doen bij pech onderweg?

Zaterdag in Radar Radio: Wat te doen bij pech onderweg?

Zaterdag in de uitzending hoor je het verhaal van een familie dat hun vlucht naar Madrid mistte, omdat een busje van het parkeerbedrijf te laat kwam opdagen. Waar heb je dan recht op? Verder: reisverzekeraar Allianz laat vakantiegangers langs de Duitse snelweg in de steek door geen pechhulp aan te bieden. Waarom niet?

Allianz Global Assistance laat vakantiegangers in de steek

Je gaat met de auto op vakantie en op de snelweg krijg je een klapband. Je belt je reisverzekeraar, maar die zegt dat ze je niet mogen helpen. Bij wie kan je dan terecht en hoe kom je verder als je pech onderweg krijgt?

Vlucht gemist door te laat parkeerbusje

Met de hele familie ga je een aantal dagen naar Madrid voor het Europees Kampioenschap Rubiks kubus. Van tevoren is er een parkeerplaats geregeld nabij de Brusselse luchthaven Zaventem vanwaar een busje je in enkele minuten naar de luchthaven zal brengen. Het busje is veel te laat waardoor de vlucht niet gehaald wordt. Wat moet je dan doen?

Praat mee!

Luister elke zaterdag tussen 15.00 en 16.00 naar NPO Radio 1 of kijk mee via de livestream. Wil je zelf een tip doorgeven hoe jij de heenreis naar je vakantiebestemming vlekkeloos doorkomt? Je kan meepraten in de NPO Radio 1 app of tweet met #RadarRadio.

Reacties

Op de Radar website moet je 'overige cookies' accepteren om te reageren op artikelen.

Ook interessant