Zaterdag in Radar Radio: Zo verleng je de duur van je beltoon

Zaterdag in Radar Radio: Zo verleng je de duur van je beltoon

Zaterdag in de uitzending het antwoord op de vraag hoe je je beltoon langer kan laten overgaan. Verder: ING schaft de TAN-codes af, maar niet iedereen wordt daar gelukkig van. Ook: hoe krijg je een stralend wit gebit?

Hoe krijg je een stralend wit gebit?

Wat moet je doen om die Hollywoodglimlach te krijgen waar je altijd van hebt gedroomd? Is tandpasta met whitening de beste optie? Moet je elke dag flossen? Hoe voorkom je tandsteen? Samen met een mondhygiënist geven we antwoord op die vragen.

ING schaft TAN-codes af

Waarom schaft ING na dertig jaar de TAN-codes af? Veel mensen, met name ouderen, zijn niet blij met die beslissing. Zij hebben het gevoel gedwongen te worden om een dure smartphone of tablet te kopen. ING reageert in de uitzending op vragen van luisteraars. 

Zo verleng je de duur van je beltoon

Als je op je mobiele telefoon wordt gebeld gaat hij niet langer over dan dertig seconden. Niet iedereen is zo kwiek en snel om op tijd bij de telefoon te zijn. Hoe kan je die dertig seconden verlengen?

Praat mee!

Luister elke zaterdag tussen 15.00 en 16.00 naar NPO Radio 1 of kijk mee via de livestream. Wil je zelf een tip doorgeven? Je kan meepraten in de NPO Radio 1 app of tweet met #RadarRadio.

Meer over:

Ook interessant