toggle menu

Ezelsbruggetje verslaat app als geheugensteun voor pincode

Ezelsbruggetje verslaat app als geheugensteun voor pincode

Polluitslag

Knap vervelend als je bij de kassa staat en je die vier cijfertjes niet voor de geest kunt halen. Hoe onthouden de leden van het Radar Testpanel hun pincode?

Van de 330 mensen die deze poll beantwoordden, onthoudt het grootste gedeelte, 62 procent, gewoon de cijfers an sich. 18 procent heeft ze, al dan niet gecodeerd, ergens genoteerd. Deze methode wordt in populariteit op de voet gevolgd (17%) door het ezelsbruggetje: een steuntje om de pincode op te halen uit het geheugen.

App's minst populair

Het minst populair zijn de programma’s of app’s, die je speciaal voor het onthouden van je pincode kunt gebruiken. Slechts 3 procent van de respondenten heeft hier ervaring mee.

Tips

Kun jij nog wel wat tips gebruiken, om je pincode te onthouden? Radar heeft ze voor je op een rij gezet. Lezers hebben hier in de reacties onder het hulpartikel bovendien nog allerlei foefjes aan toegevoegd.

Nieuwe poll

Benieuwd naar de poll die nu op www.radartestpanel.nl staat? Geef je mening op je persoonlijke pagina. Ben je nog geen lid van het Radar Testpanel, maar wil jij wel je mening mee laten tellen via onze onderzoeken? Meld je aan.

Updates ontvangen over dit onderwerp?

Wil je op de hoogte blijven van dit onderwerp? Download de gratis Radar-app en volg het onderwerp.

Reacties

Op de Radar website moet je 'overige cookies' accepteren om te reageren op artikelen.

Ook interessant