toggle menu

Heb jij weleens te maken gehad met een terugroepactie?

Heb jij weleens te maken gehad met een terugroepactie?

40% van de pollrespondenten heeft weleens te maken gehad met een terugroepactie. Driekwart daarvan zegt voldoende te zijn gecompenseerd, 14% is naar eigen zeggen niet (voldoende) gecompenseerd, en 11% vond contact zoeken niet de moeite waard. 294 Testpanelleden vulden de poll in.

Verstikkingsgevaar door een loszittend speelgoedonderdeeltje, een etiket waar allergenen niet op vermeld staan, salmonella in vlees: als er een probleem wordt geconstateerd met een product dat al verkocht is, moet er een terugroepactie opgezet worden. Je kunt het artikel dan terugbrengen naar de winkel, en je krijgt je geld terug.

Soms word je persoonlijk benaderd, bijvoorbeeld als het gaat om een mankement bij je auto. Maar in veel gevallen zul je zelf goed moeten opletten. Houd onze website, het dossier 'Terugroepacties' en onze Facebookpagina's Radar en Radar Voeding goed in de gaten.

Deel ook je mening!

Wil jij ook je mening delen? Dat kan via de poll van het Radar Testpanel. Je kunt je voor het testpanel inschrijven via deze intake-enquête. Meedoen is gratis, en je wordt dan ook uitgenodigd voor de onderzoeken van Radar.

Reacties

Op de Radar website moet je 'overige cookies' accepteren om te reageren op artikelen.

Ook interessant