Vakantiegeld en pakketbezorging

Vakantiegeld en pakketbezorging

Poll-uitslagen zomerperiode

Met het nieuwe Testpanel is een nieuw fenomeen geïntroduceerd: de Poll. Eén korte vraag met meerdere antwoordkeuzes. Met een simpele klik geef je zo je mening over wisselende onderwerpen. Deze zomer ondervroegen we je over je vakantiegeld en over pakketbezorging.

Vakantiegeld er snel doorheen

Heb jij je vakantiegeld al uitgegeven? Nog voor augustus begint, heeft bijna de helft (48%) van de ruim 12.500 respondenten het financiële extraatje al opgemaakt. Ongeveer een derde heeft het dan nog niet (geheel) uitgegeven. De overige 15 procent ontvangt geen vakantiegeld.

Pakketbezorging

Naar aanleiding van het nieuws dat PostNL een proef start met pakketbezorging op zondag, waren we benieuwd hoe jullie daar tegenover staan. Erg verdeeld, zo blijkt. Ruim 6.000 mensen gaven hun mening. Daarvan vindt iets meer dan de helft (53%) het gemakkelijk en is voor. Net wat minder dan de helft (47%) vindt het vervelend, want: zondag is een rustdag.

Naar aanleiding van deze uitslag besloten we een groter onderzoek te starten naar pakketbezorging. Wanneer en waar komt dat het beste uit? Bekijk de uitslagen van dit uitgebreide onderzoek.

Doe mee

Bekijk de poll die nu op jouw persoonlijke Testpanel-pagina staat door in te loggen. Ben je nog geen lid van het Radar Testpanel, maar wil jij wel je mening mee laten tellen in onze onderzoeken? Meld je aan.

Ook interessant