Radar

toggle menu

Reactie: Bioresonantie-therapeut

Hieronder lees je de reactie van een van de bioresonantie-therapeuten die Radar bezocht heeft in het kader van het item over het Asyra Bioresonantie-apparaat en de therapeuten die hiermee werken. Dit item maakt deel uit van de uitzending van Radar van 13 maart 2017.

'Ik ben onder valse voorwendselen door mensen van uw organisatie benaderd voor een consult zoals achteraf blijkt.

Op mijn vragen wat de klachten waren werd migraine aangegeven en algehele malaise. Een zeer bijzondere omschrijving, zeker als er mijn vraag wat de huisarts adviseerde en welke medicatie is voorgeschreven geen realistisch antwoord komt. Nog nooit eerder is er iemand met een dergelijke vaag verhaal gekomen en het hele bezoek heb is dan ook als uitermate merkwaardig ervaren. Achteraf beweert u dat het om nierfalen gaat bij de desbetreffende persoon. U bent dus bewust misleidend bezig.

Ik begrijp inmiddels dat tijdens het consult opnamen zijn gemaakt die wellicht worden gebruikt in een uitzending waartoe ik geen toestemming heb gegeven en ook niet geef. Op mijn verzoek om uitleg wordt niet gereageerd Ook krijg ik geen informatie over de context waarin mogelijke uitspraken en opmerkingen geplaatst worden. Aldus wordt er journalistiek onheus gehandeld.

Op mijn verzoek of opmerkingen juist en in correcte context worden geplaatst en of worden vermeld kan ik ten onrechte niet oordelen. Evenmin wordt het principe van hoor en wederhoor niet toegepast. Ik heb nimmer toestemming gegeven om mijn adviezen voor uw uitzending te gebruiken en dat wil ik hierbij nogmaals onderstrepen. Als u gewoon met open vizier een afspraak had gemaakt had ik graag uw vragen beantwoord en een toelichting gegeven. Ik ben dan ook verbaasd en onthutst over uw handels wijze.

Onder valse voorwendselen is men bij mij binnengekomen, en wordt er wellicht publicitair gebruikt van informatie die wellicht uit de juiste context getrokken gaat worden. U handelt ten opzichte van mij en wellicht ook anderen die op deze manier misleid zijn nadrukkelijk onrechtmatig.'

Lees ook

Reacties

Op de Radar website moet je cookies accepteren om te reageren op artikelen.

Ook interessant