Radar

toggle menu
Kans op werk: 3 procent - Radar Extra Documentaire

Kans op werk: 3 procent

Radar Extra Documentaire

Fragmenten

Kans op werk - Animaties

Wat is precies werkloosheid? En hoe werkt armoedeval? Of misschien wil je een andere uitleg uit Radar Extra nog een keer zien. Of wil je een animatiefilmpje delen met je vrienden. Op deze pagina vind je alle verhelderende animaties overzichtelijk bij elkaar. De filmpjes leggen op een eenvoudige manier ingewikkelde concepten uit of laten zien dat een simpel begrip soms toch een stuk complexer kan zijn dan je zou denken.

 • Animatie: wat is armoedeval?

  Animatie: wat is armoedeval?

  Meer werken en er toch niet op vooruit gaan. Deze animatie maakt deel uit van de Radar Extra Documentaire 'Kans op werk: 3 procent' die wordt uitgezonden op 22 en 29 mei 2017.

 • Animatie: 50plus en werkloos

  Animatie: 50plus en werkloos

  Wat zijn je kansen als je ouder bent dan vijftig jaar en werkloos bent? Deze animatie maakt deel uit van de Radar Extra Documentaire 'Kans op werk: 3 procent' die wordt uitgezonden op 22 en 29 mei 2017.

 • Animatie: Werkloos, de definitie

  Animatie: Werkloos, de definitie

  Feiten en cijfers over werklozen. Deze animatie maakt deel uit van de Radar Extra Documentaire 'Kans op werk: 3 procent' die wordt uitgezonden op 22 en 29 mei 2017.

 • Animatie: vrijwilligerswerk

  Animatie: vrijwilligerswerk

  Wie steekt de handen uit de mouwen? Deze animatie maakt deel uit van de Radar Extra Documentaire 'Kans op werk: 3 procent' die wordt uitgezonden op 22 en 29 mei 2017.

 • Animatie: Een basisinkomen

  Animatie: Een basisinkomen

  Wat is een basisinkomen? Deze animatie maakt deel uit van de Radar Extra Documentaire 'Kans op werk: 3 procent' die wordt uitgezonden op 22 en 29 mei 2017.