Radar

toggle menu

Brasserie Kannen & Kruiken

Op 25 januari 2016 dronken wij (mijn man en ik) koffie in Brasserie Kannen & Kruiken in het Reinier de Graaf Ziekenhuis in Delft, in afwachting van een operatie voor een nieuwe knie voor onze (schoon)moeder.

Juist toen we weer naar boven wilden gaan, brak er plotseling een stoelpoot af en maakte ik een flinke smak achterover. Gelukkig raakte mijn achterhoofd nét niet de vloer, maar ving mijn elleboog de val op. Dit deed behoorlijk zeer, maar er was niets gebroken en ik kwam verder met de schrik vrij.

De zeer attente manager van de brasserie, de heer Dennis Stuifzand, bood excuses aan en nodigde ons uit om iets te komen gebruiken in zijn restaurant, tegen de schrik. Dat mocht eventueel ook later op deze voor ons spannende dag. Laat in de middag melden wij ons bij het restaurant voor een kopje koffie. Echter, het personeel was door Dennis geïnstrueerd om ons helemaal in de watten te leggen. Wij kregen een geheel verzorgd diner voor twee personen aangeboden!

Het was heerlijk! Zo eindigde een spannende dag voor ons in een gezellig etentje, waar het ons werkelijk aan niets ontbrak. (De operatie is overigens geslaagd, en behalve een blauwe plek op de elleboog gaat het ons verder goed.) Graag nomineren wij Dennis Stuifzand en zijn gastvrije team voor een welverdiende warme douche!

Inzender: Brenda van der Drift-Cramers

Douche insturen?

Heb je zelf een keer verschrikkelijk slechte service meegemaakt? Of een keer onverwacht in de watten gelegd door een bedrijf? Laat het Radar weten en stuur een douche in.

Douche insturen

Reacties

Op de vernieuwde Radar website kan er nog niet worden gereageerd op artikelen.

Ook interessant