toggle menu

Albert Heijn 's-Gravendeel

Albert Heijn 's-Gravendeel

Oma Sjanie (85) geeft niet toe aan de beperkingen die haar hoge leeftijd met zich meebrengt. Wekelijks doen we samen boodschappen. Op haar betere dagen pakt oma haar rollator en slentert ze op haar gemak naar de ’s-Gravendeelse Albert Heijn. Een retourtje Albert Heijn haalt ze nog net.

Afgelopen week rekende ze haar boodschappen af, maar op de een of andere manier vergat ze haar courgette in te pakken. Thuis ontdekt oma dat ze de courgette mist en hem wel heeft afgerekend. Twee keer op een dag naar de Albert Heijn heen en weer lopen, is fysiek niet haalbaar meer. Dus oma belt met de Albert Heijn om te vragen of ze haar courgette een andere dag alsnog kan ophalen. Oma krijgt medewerkster Ingeborg van Groningen aan de telefoon. 'Mevrouw, waar woont u?' was direct haar antwoord. 'Ik ben om 13:00 uur klaar met werken en ik breng de courgette bij u langs.'

Dan begrijp je het gewoon, wat een service.

Daarom geven wij Albert Heijn 's-Gravendeel een warme douche!

Namens oma Sjanie: bedankt Ingeborg.

Gerelateerd

Inzender: Lenny Hoogwerf

Douche insturen?

Heb je zelf een keer verschrikkelijk slechte service meegemaakt? Of een keer onverwacht in de watten gelegd door een bedrijf? Laat het Radar weten en stuur een douche in.

Douche insturen

Reacties

Op de Radar website moet je 'overige cookies' accepteren om te reageren op artikelen.

Ook interessant