toggle menu

Autobedrijf Van Essen

Onze dochter belt mij in paniek, omdat ze problemen heeft met haar auto. Ze rijdt in het donker op een provinciale weg en van onder de motorkap komt plotsklaps een hoop kabaal. Er brandt al een rood lampje met een gietertje, dus het moet iets met de olie zijn. Ze vreest in de berm te belanden en is behoorlijk van slag.

Gelukkig lukt het haar met een hoop lawaai een garage te bereiken. Daar vullen ze de motorolie bij, maar daarna wil de auto niet meer starten. Problemen met de lagers, de auto is ter ziele. Of moeders haar kan komen halen? Natuurlijk, daar zijn moeders voor.

Het is bij ons vandaan een klein halfuurtje rijden naar de garage. Hoewel het al een halfuur na sluitingstijd is, blijven de twee mensen van de garage onze dochter gezelschap houden. Ze willen die jonge meid niet buiten in het donker laten wachten. Bovendien geven ze haar spontaan een huurauto mee, wanneer ze horen waarom ze de volgende dag niet zonder auto kan.

Het meest bizarre vind ik nog dat wij ons adres niet achterlaten, dus ze vertrouwen erop dat wij de auto eerlijk terugbrengen. Wat een ongelofelijk sympathieke mensen! Mijn dochter is van plan om er binnenkort een tweedehandsje te kopen, maar we willen de goedlachse eigenaar van Van Essen Garage in De Lier ook dolgraag een Warme Douche geven!

Inzender: Zita Löbker

Douche insturen?

Heb je zelf een keer verschrikkelijk slechte service meegemaakt? Of een keer onverwacht in de watten gelegd door een bedrijf? Laat het Radar weten en stuur een douche in.

Douche insturen

Reacties

Op de Radar website moet je 'overige cookies' accepteren om te reageren op artikelen.

Ook interessant