toggle menu

Brasserie Het Vrolijke Schaap

Beluister hier het fragment uit de radio-uitzending

Mijn vrouw is al lang herstellende van schildklierkanker en alle gevolgen die daar mee te maken hebben. Nu ligt ze dus al weer 3 weken in een ziekenhuisbed in de woonkamer omdat ze bijna niet kan lopen. Hierdoor heb ik nogal veel stress omdat ik alles thuis op de rit moet houden.

Nu komen wij al jaren als vaste klant bij Brasserie Het Vrolijke Schaap. En ze zijn ook op de hoogte van onze situatie en vragen regelmatig hoe het gaat. Nu was het geval dat op zaterdag de deurbel gaat terwijl we niemand verwachten. Ik doe open en staat Tinie van Het Vrolijke Schaap met een kist voor de deur. Hier bleek een high tea in te zitten en deze wilde ze aan ons geven omdat we dat wel konden gebruiken. Ze hadden een fout gemaakt bij de reserveringen en bleek de high tea een week later te zijn.

Toen deze dus over was hebben ze gelijk aan ons gedacht en zijn heb komen afgeven. Helemaal super om te ontdekken dat er mensen aan ons denken die uit onverwachte hoek komen.

Inzender: Eric Leentvaar

Douche insturen?

Heb je zelf een keer verschrikkelijk slechte service meegemaakt? Of een keer onverwacht in de watten gelegd door een bedrijf? Laat het Radar weten en stuur een douche in.

Douche insturen

Reacties

Op de Radar website moet je 'overige cookies' accepteren om te reageren op artikelen.

Ook interessant