toggle menu

Bravo / Arriva

Beluister hier het fragment uit de radio-uitzending

Ik wil heel graag mijn verhaal kwijt en zeer zeker mijn complimenten en dank uitspreken voor hetgeen mij is overkomen 's avonds op de dag van een storm.

Al rekening houdende met het slechte weer werd ik al ruim op tijd op station Tilburg afgezet. Ik kon zelfs nog een trein iets eerder nemen richting Den Bosch. Onderweg hoorden we dat we in Boxtel uit moesten stappen en dan overstappen op een sprinter naar Den Bosch. Nog niets aan de hand, maar het begon daar al met eerst 5 minuten vertraging, toen 10, en daarna nog eens 20 minuten, met het gevolg dat mijn laatste bus naar Veghel en Uden weg was. Ik had nog 30 euro, maar de taxi vroeg 70/80 euro en ik kon helaas niet meer pinnen.

Er waren bijna geen mensen te vinden en ik zag dat er nog één bus vertrok richting Eindhoven om tien over 1, dus ging ik mee in de hoop dat ik dan dichterbij Veghel kon uitstappen en toch nog thuis kon komen. Uiteindelijk was iedereen al uitgestapt en kwam ik in gesprek met de buschauffeur, die heel aardig was en het super erg vond dat ik waarschijnlijk tot 5/6 uur in de stationshal moest wachten op de eerste bus naar Veghel.

De chauffeur ging toen aan de centrale toestemming vragen om in zijn eigen tijd mij met de bus naar huis te brengen. Het was inmiddels al bijna half 2 's nachts. Ik zei al dat ik hem heel dankbaar zou zijn wanneer dat ging lukken, en er graag 30 euro voor over had zodat hij een cadeautje kon kopen voor zijn 7 maanden oude kindje of bloemen voor zijn vrouw. Hij kreeg toestemming en heeft mij helemaal naar huis gebracht. Het was inmiddels alweer 2 uur, en toen moest hij nog de bus terugbrengen en naar huis.

Ik was al uitgestapt en had hem graag nog wat gegeven. Wanneer er iemand is die ik een warme douche zou willen geven dan is dat deze enorm aardige buschauffeur!

Inzender: Ton Gooren

Douche insturen?

Heb je zelf een keer verschrikkelijk slechte service meegemaakt? Of een keer onverwacht in de watten gelegd door een bedrijf? Laat het Radar weten en stuur een douche in.

Douche insturen

Reacties

Op de Radar website moet je 'overige cookies' accepteren om te reageren op artikelen.

Ook interessant