toggle menu

Café Kult

Ik woon in een groot studentenhuis met een gemeenschappelijke keuken en dus ook koelkast. Nou had ik eens zelfgemaakte tonijnsalade een week in de koelkast bewaard waarna ik het weer opende en het zag er niet meer appetijtelijk uit, dus ik heb het weggegooid. Tot mijn verbazing kwam ik mijn salade twee uur later toch weer tegen in de koelkast en ineens zag het er weer goed uit. Apart, zou je denken.

Tot mijn huisgenoot thuis kwam na een lange dag studeren. Hij zei: 'Ik heb toch zo enorm veel zin in de lekkere hachee die m'n oma gisteren heeft gemaakt!' Kut, dacht ik, want die lag natuurlijk tussen het afval. Boze huisgenoot en ik voelde me schuldig. Ik wilde het goedmaken en heb een restaurant opgezocht in Groningen die hachee op het menu had staan. Ik kwam café Kult tegen en heb contact gezocht en het verhaal uitgelegd.

Kult vond het verhaal ontzettend grappig maar had hachee helaas niet meer op het menu staan. Toch waren ze bereid speciaal voor ons een portie hachee te maken. Ik kon twee dagen later 3 bakjes ophalen ruim gevuld met hachee, aardappelpuree en bieten. Heel attent, en het was ook nog eens gratis!

M'n huisgenoot vond het schitterend en samen hebben we twee dagen kunnen eten van de maaltijd. Al met al een prachtige actie van Kult! Nu moet ik 1 ding opbiechten waar ik me vrij schuldig over voel: ik heb nooit de bakjes teruggebracht... Dus ik zou graag samen met Radar dit restaurant even in het zonnetje willen zetten!

Inzender: Gijs Boshuis

Douche insturen?

Heb je zelf een keer verschrikkelijk slechte service meegemaakt? Of een keer onverwacht in de watten gelegd door een bedrijf? Laat het Radar weten en stuur een douche in.

Douche insturen

Reacties

Op de Radar website moet je 'overige cookies' accepteren om te reageren op artikelen.

Ook interessant