toggle menu

Camping Wittelterbrug

Camping Wittelterbrug

We komen al een paar jaar op Camping Wittelterbrug om onze vakantie te vieren. Vorig jaar hebben we een 3-maanden plaats gehad. Eind van vorig jaar werd onze zoon (5) erg ziek. Hij was bekend met astma en is daardoor in 2014 drie dagen op de kinder Intensive Care in Groningen terecht gekomen. Daarna stond hij onder controles en kreeg hij medicijnen. We hoopten dit nooit meer mee te hoeven maken en met medicijnen het onder controle te houden.

Eind september 2015 heeft hij een weekend in het ziekenhuis gelegen met benauwdheid. Het leek weer goed te gaan en we zijn naar huis gegaan. Op vrijdag werd hij weer benauwd en het ging heel snel. We zijn met hem naar het ziekenhuis in Heerenveen gegaan. In het ziekenhuis ging hij hard achteruit. Hij kon niet meer zonder medicijnen en zou aan het infuus moeten. Daarvoor moest hij weer naar de kinder Intensive Care in Groningen. In de ambulance zakte onze zoon nog verder weg.

Aangekomen in Groningen is onze zoon in een soort kunstmatige coma gebracht en aan de beademing gekomen, waar hij 2 weken aan heeft gelegen. Toen hij van de beademing af kwam was hij ontzettend verzwakt en kon niet meer zelfstandig zitten of lopen. Onze zoon heeft in totaal 3 weken op de kinder IC gelegen en daarna nog 2,5e week in het ziekenhuis. Daarna is onze zoon nog 6 weken opgenomen geweest in revalidatiecentrum Beesterzwaag. Deze ziekenhuisopnames hebben ons erg veel geld gekost.

Er waren steeds meer mensen die ons vroegen of we weer naar de camping kwamen. We wilden wel graag weer naar de camping, maar dit was voor ons financieel niet haalbaar. Toen heeft de eigenaar samen met twee vaste campinggasten geregeld dat wij 2 weken gratis naar de camping kunnen.  Ook zijn ze een inzamelingsactie begonnen voor een klein zakcentje voor op de camping. We zijn de camping en hun campinggasten heel erg dankbaar!!! En we vinden dat ze zeker een Warme Douche verdienen voor dit geweldige gebaar!!

Inzender: Nadia en Frans Verweij

Douche insturen?

Heb je zelf een keer verschrikkelijk slechte service meegemaakt? Of een keer onverwacht in de watten gelegd door een bedrijf? Laat het Radar weten en stuur een douche in.

Douche insturen

Reacties

Op de Radar website moet je 'overige cookies' accepteren om te reageren op artikelen.

Ook interessant