toggle menu

Center Parcs De Huttenheugte

Wij verbleven van 28 april t/m 1 mei op Center Parcs De Huttenheugte. Zondag 30 april is onze zoon van 8 weken oud ziek geworden. 's Nachts is hij zo ziek geworden en weggezakt dat we hem zelf hebben moeten reanimeren. Toen ik met hem meeging met de ambulance, is de beveiliger van het park bij mijn man geweest om te zeggen dat we de volgende dag niet om 10 uur uit de bungalow hoefde te zijn.

Nu moest onze zoon in het ziekenhuis van Emmen verblijven. Omdat wij daar 2 uur rijden vandaan wonen, was het geen optie om op en neer te rijden. Eenmaal terug op het park kregen we van hun alle belangstelling en medewerking. We mochten kosteloos in de bungalow verblijven zolang als nodig was. Onze dochter van 9 mocht van alle faciliteiten gebruik blijven maken.

Dit noem ik nog eens een service waar wij heel blij mee waren. Daarom verdient Center Parcs De Huttenheugte de WARME DOUCHE.

Update 20 december 2017, noot van de redactie:

Selma heeft aan Radar laten weten dat het goed gaat met haar zoon en dat hij er weer helemaal bovenop is gekomen.

Inzender: Selma Pardoel

Douche insturen?

Heb je zelf een keer verschrikkelijk slechte service meegemaakt? Of een keer onverwacht in de watten gelegd door een bedrijf? Laat het Radar weten en stuur een douche in.

Douche insturen

Reacties

Op de Radar website moet je 'overige cookies' accepteren om te reageren op artikelen.

Ook interessant