toggle menu

Computer servicebedrijf Starworx Delfgauw

Op dinsdag 29 juli zat ik heerlijk buiten, net geopereerd aan mijn knie (ik heb een nieuwe kunstknie gekregen). Helaas heb ik diverse tegenslagen gehad tijdens en na de operatie, dus eigenlijk zat alles al tegen wat er maar tegen kon zitten.

Ik was al op 1 juli geopereerd, dus normaal gesproken kan je dan alweer aardig uit de voeten. Helaas was bij mij maandag 28 juli tijdens de therapie een kapselband bij de knie ingescheurd, dus ik was weer terug bij af en liep weer met 2 krukken.

Ik had mijn iPhone bij mij en moest naar het toilet. Ik doe hem nooit in de kontzak, maar ja. Met 2 krukken moet je hem toch ergens laten. De iPhone buiten laten liggen doe je ook niet, want weg is weg. Voor ik op het toilet kon gaan zitten, hoorde ik PLONS...

Ik dacht 'nee, he', en ja hoor: de iPhone was gaan zwemmen. Direct eruit gehaald, maar die was natuurlijk zeiknat. Toen heb ik alle registers opengegooid voor de nodige info hoe nu verder. Bak met rijst? Gedaan, maar toch ook nog op Facebook gezet wie nog meer tips hadden. Toen werd ik gebeld door JP van Woerden van Starworx, die las dat ik dit ongelukje met de iPhone had, en bood aan om langs te komen en te kijken of hij er nog wat mee kon. De kosten waren ongeveer 60 euro. Daar hoefde ik niet lang over na te denken en heb uiteraard ja gezegd, want voor 60 euro heb je tenslotte geen nieuwe.

Zo gezegd, zo gedaan. Ik maakte de iPhone open en nam hem mee naar zijn bedrijf, daar gereinigd en gedroogd. In de middag kwam hij hem alweer terug brengen met de mededeling dat er ook een nieuw scherm was opgezet. Als klap op de vuurpijl zei JP dat dit alles gratis was, omdat ik al zoveel ellende had gehad. Kijk, zo kan het dus ook nog in deze tijd. Mensen met het hart op de juist plek. Daarom voor JP van Woerden van de Firma Starworx een hele warme douche!

Inzender: Karin Wilschut

Douche insturen?

Heb je zelf een keer verschrikkelijk slechte service meegemaakt? Of een keer onverwacht in de watten gelegd door een bedrijf? Laat het Radar weten en stuur een douche in.

Douche insturen

Ook interessant