toggle menu

Coolcat

Coolcat

Sinds mijn puberteit ben ik vaste klant van Coolcat. Zelfs nu ik wat ouder ben en moeder ben haal ik nog steeds mijn kleren daar.

Vandaag was ik met mijn zoontje van net 2 jaar daar aan het winkelen. U moet weten dat ik met zindelijkheids training bezig ben. Tijdens het kleren passen zei hij:" Mama ik moet plassen." Ik ben daarom direct naar het winkelmeisje gegaan en heb de situatie uitgelegd en gevraagd of hij even naar de wc mocht. Ze reageerde heel bot en zei dat ik maar naar de V&D moest gaan. Ik vroeg haar of ze geen uitzondering kon maken gezien de situatie en hij het niet zou halen naar de andere winkel omdat dat te lang zou duren maar ze bleef voet bij stuk houden want zo was het beleid. Hij mocht niet gebruik maken van de wc.

Ik ben snel de winkel uitgegaan, helaas hebben we de V&D niet gered en heeft hij het in zijn broek gedaan. Ik wil de koude douche uitdelen omdat ik het niet klant-, en kindvriendelijk vind!

Inzender: N. Koster

Douche insturen?

Heb je zelf een keer verschrikkelijk slechte service meegemaakt? Of een keer onverwacht in de watten gelegd door een bedrijf? Laat het Radar weten en stuur een douche in.

Douche insturen

Reacties

Op de Radar website moet je 'overige cookies' accepteren om te reageren op artikelen.

Ook interessant