toggle menu

DermaCura

Onze zoon Kick van 8 jaar heeft constitutioneel atopisch eczeem. Met name heeft hij veel last van zijn handen. De kunst is om goeie handschoentjes te hebben die hij ook op school aan kan en waar bij mee kan schrijven en spelen en dat ondertussen zijn huid niet meer geïrriteerd raakt en ruimte krijgt om te herstellen. Maar goede handschoenen vinden is best een opgave. Nu ben ik al meer dan een half jaar bezig nieuwe handschoenen te krijgen want degene die hij nu heeft worden te klein en daar kan je zo lekker mee schuren als je jeuk hebt (hmmm laat dat nou niet de bedoeling zijn). We zijn nieuwe handschoenen wezen passen in Zeist bij de dermatoloog en die waren heel fijn maar we krijgen de handschoenen niet vergoed via onze zorgverzekeraar, de Menzis groep, wat ook een verhaal apart is want bij andere verzekeraars krijg je dat wel, dus het is echt absurd.

Maar goed ik kon deze handschoenen ook niet rechtstreeks via de leverancier kopen. Dus ik ben een half jaar van het kastje naar de muur gestuurd. Nu ging het de laatste tijd echt stuk minder met Kick zijn handen en na telefonisch contact en de uitleg over de urgentie van handschoenen en het stagneren om deze in bezit te krijgen konden we terecht op een spoedplek voor een afspraak met de dermatoloog-verpleegkundige Monique in Diakonessenziekenhuis Utrecht. Ze zag het en ze zei ja dat gaat bij deze leverancier niet lukken ze particulier te kopen maar ik schrijf een recept voor je uit voor handschoenen bij DermaCura. Ook kreeg ik een nieuw soort pleister mee als een soort doorzichtige huid die over de eczeemplekken kon worden gelegd met zalf eronder om uit te proberen als alternatief.

We zaten in de auto terug en ik word direct gebeld door Cocky Ooms van DermaCura dat ze aanvraag heeft gekregen voor de handschoenen. Ze vertelt dat Menzis ze niet vergoed maar vraagt waar ik ze voor nodig heb omdat ze nogal prijzig zijn. En dat klopt.....je betaalt er zo'n 121 euro voor als ik het juist heb gehoord. Ik schrik van de prijs omdat ik niet weet of dit de juiste oplossing is, Kick jaarlijks nieuwe nodig heeft ivm zijn groei en we dit dus niet vergoed krijgen. Ik leg Cocky het verhaal uit en ik zeg het eerst te willen gaan proberen met de nieuwe pleisters en als dat geen effect heeft ik geen andere keus heb dan de handschoenen te kopen. Ze voelt met me mee en zegt dat ze de aanvraag van het recept voor me zal bewaren.

Op zaterdag wordt er een pakketje afgeleverd voor Kick Mastenbroek, onze 8-jarige zoon. Ik pak het uit en tot mijn grote verbazing en blijdschap zitten er 2 handschoenen in van DermaCura met een heel lief kaartje erbij (zie bijlage). Ik vind het zo'n lief gebaar en Kick is er zo mee geholpen. Daarom wil ik Cocky Ooms van Dermacura ontzettend graag verrassen met de Warme Douche. Top service!

Gerelateerd

Inzender: Miranda de Weijer

Douche insturen?

Heb je zelf een keer verschrikkelijk slechte service meegemaakt? Of een keer onverwacht in de watten gelegd door een bedrijf? Laat het Radar weten en stuur een douche in.

Douche insturen

Reacties

Op de Radar website moet je 'overige cookies' accepteren om te reageren op artikelen.

Ook interessant