toggle menu

FysioHolland

FysioHolland

Tijdens een potje voetbal krijg ik een flinke trap van achteren, hierdoor moet ik stoppen. Ik ga naar huis. De volgende dag bel ik FysioHolland voor een afspraak. Diezelfde avond na mijn werk kan ik al geholpen worden. Mijn afspraak bij de fysiotherapeut is om 19.30 uur. Ik rijd hierheen met de auto en eenmaal binnen komt de fysiotherapeut Remy Goes er al heel snel achter dat mijn achillespees is gescheurd! Hij zegt dat mijn been in het gips moet en dat ik misschien een afspraak moet maken voor een operatie. Ik schrik hiervan, omdat ik dacht dat hij mij alleen zou masseren.

Hij kiest ervoor om zijn praktijk te sluiten en mij met spoed naar het ziekenhuis te brengen in mijn auto. In het ziekenhuis moeten we lang wachten. Hij blijft de hele tijd bij mij. Mijn vrouw en ik brengen hem thuis met de auto. Hij is uiteindelijk om 00.45 uur thuis.

Een gemiddelde therapeut doet dit niet zomaar! Ik hoef hem niet eens te betalen. Ik wil hem heel graag bedanken voor zijn steun en ongevraagde hulp. Een warme douche lijkt me een mooie manier om Remy Goes te bedanken!

Inzender: Anoniem

Douche insturen?

Heb je zelf een keer verschrikkelijk slechte service meegemaakt? Of een keer onverwacht in de watten gelegd door een bedrijf? Laat het Radar weten en stuur een douche in.

Douche insturen

Reacties

Op de Radar website moet je 'overige cookies' accepteren om te reageren op artikelen.

Ook interessant