toggle menu

Gary's Tearoom

Via Groupon koop ik een hightea-arrangement bij Gary's Tearoom in Dordrecht voor twee personen. Het kost 24 euro in totaal.

Wanneer ik arriveer zeg ik tegen de serveerster dat mijn dochter en kleindochter er ook aankomen, want mijn kleindochter van acht maanden moet eerst nog worden verschoond. Wanneer zij ook aankomen, mijn kleindochter ligt slapend in de kinderwagen, komt de serveerster terug met de mededeling dat ik 14,95 euro voor mijn kleindochter moet betalen, anders wordt de hightea niet geserveerd. Eerst denken mijn dochter en ik dat dit een grap is, maar dit blijkt niet zo te zijn en we vragen om uitleg. 

Na een paar keer vragen komt eindelijk de eigenaar erbij. Die zegt dat er betaald moet worden voor de baby, omdat dat in de kleine lettertjes staat op de Groupon coupon. Op de coupon staat dat voor elke extra persoon tot en met twaalf jaar 14,95 euro extra wordt gerekend, en 27,50 euro per persoon bij personen boven de twaalf jaar. Ook toen meerdere keren benadrukt werd dat Roos pas acht maanden is, nog honderd procent borstvoeding ontvangt en dus niks kan nuttigen van de hightea, blijft de eigenaar tegenwerken. Hij verzucht dat hij 'geen oppas is'. 

Wanneer wij nogmaals tevergeefs duidelijk maken dat Roos niets zal eten of drinken van de hightea, en de eigenaar ook niet voor oppas hoeft te spelen, houdt hij nog steeds voet bij stuk. Mijn dochter en ik besluiten dat we niet langer in discussie willen gaan. Zonder iets te gegeten of gedronken te hebben verlaten wij de zaak. 

Bij deze de Koude Douche aan Gary's Tearoom.

Inzender: Olga de Jonge

Douche insturen?

Heb je zelf een keer verschrikkelijk slechte service meegemaakt? Of een keer onverwacht in de watten gelegd door een bedrijf? Laat het Radar weten en stuur een douche in.

Douche insturen

Reacties

Op de Radar website moet je 'overige cookies' accepteren om te reageren op artikelen.

Ook interessant