toggle menu

Hotel Novotel Rotterdam Brainpark

Bij 37 weken en 3 dagen besloot mijn dochtertje dat ze lang genoeg in mij had gezeten. Mijn vliezen braken op zaterdagavond. Groot probleem want ik zat op dat moment in het midden van een verhuizing tussen Rotterdam en Capelle aan den IJssel. Ik verbleef daardoor in Doorn bij mijn ouders, terwijl mijn verloskundige in Rotterdam zat! Wat nu?

Ik wilde perse in Rotterdam bevallen maar zonder controle van de verloskundige en zonder weeën mocht ik nog niet naar het ziekenhuis. Daardoor besloten mijn moeder en ik om om half 12 's avonds nog een hotel te regelen in Rotterdam om in ieder geval in de buurt te zijn. Gelukkig had Novotel nog een kamer vrij.

Rond 1 uur 's nachts kwamen we aan en checkte we in. Nog geen 15 minuten nadat we op de kamer waren begonnen de weeën. De verloskundige vroeg ons om toch naar het ziekenhuis te gaan. Bij de receptie van Novotel gaf mijn moeder nog aan dat ik weeën had en daardoor alweer zo snel weg gingen maar dat onze spullen nog op de kamer stonden. Nog geen 2 uur later werd mijn dochter geboren!

De volgende ochtend ging mijn moeder terug naar Novotel om weer uit te checken en te betalen. Novotel wilde echter niet dat we zouden betalen omdat we de kamer niet gebruikt hadden. Mijn moeder gaf aan dat we wel al op bed hadden gelegen en onze spullen daar een hele nacht hadden gestaan. Toch wilden ze de kamer gratis aanbieden. Bovendien kreeg ik nog een flesje drank van het hotel om de geboorte te vieren! Ik vind dit echt een top service! Waar we met 2 man in checkte, vertrokken we met 3 man zonder te hoeven te betalen. Ik wil daarom Novotel Rotterdam Brainpark een hele warme douche geven!

Gerelateerd

Inzender: Anoniem

Douche insturen?

Heb je zelf een keer verschrikkelijk slechte service meegemaakt? Of een keer onverwacht in de watten gelegd door een bedrijf? Laat het Radar weten en stuur een douche in.

Douche insturen

Reacties

Op de Radar website moet je 'overige cookies' accepteren om te reageren op artikelen.

Ook interessant