Radar

toggle menu

Hudson's Bay Zwolle

Hudson's Bay Zwolle

Mijn twee zonen en ik gingen een dagje naar Zwolle. We lopen de Zara Home binnen en ik word geraakt door de geur die ik daar opsnuif: direct terug naar vroeger, maar ik kan de geur niet linken aan een gebeurtenis of plaats. Graag wil ik die geur, White Jasmine, meenemen naar huis en mijn oudste zoon koopt het stukje zeep voor mij.

We hebben gegeten bij La Place, die in Hudson's Bay zit en daarna heb ik gebruik gemaakt van het toilet daar. Heel stom heb ik het tasje met daarin die verrukkelijke zeep op het toilet laten staan. Daar kwam ik thuis achter. Helaas is in de buurt van Vught geen Zara Home, anders zou ik daar een nieuw stukje zeep hebben gekocht. Ik heb de stoute schoenen aangetrokken en de klantenservice van Hudson's Bay gebeld. Niet geschoten is altijd mis.

Richard van de klantenservice heeft toen het filiaal in Zwolle gebeld. Het tasje met het stukje zeep was gevonden! Ongelooflijk! Hij vertelde dat ik het tasje kon gaan halen in Zwolle, op de derde verdieping van hun filiaal. Zwolle is heen en terug drie uur rijden. Ik heb toen gevraagd of het tasje naar mij gestuurd zou kunnen worden, ik was van harte bereid verzendkosten te betalen. Misschien was het mogelijk om het tasje van Hudson's Bay in Zwolle te vervoeren naar Hudson's Bay in Den Bosch, dan zou ik het daar kunnen ophalen. Richard van de klantenservice ging in conclaaf met Annelore van Hudson's Bay in Zwolle. Uitkomst hiervan was dat Annelore het tasje naar mij zou sturen en dat ik geen verzendkosten hoefde te betalen! De tijd en de moeite die Richard en Annelore hebben besteed aan dit stukje zeep, stijgen ver uit boven de kosten van dat zeepje, dat voor mij net iets meer betekende dan een ander stukje zeep.

Daarom wil ik Richard, Annelore en Hudson's Bay graag de Warme Douche geven!

Inzender: K. Bruil

Douche insturen?

Heb je zelf een keer verschrikkelijk slechte service meegemaakt? Of een keer onverwacht in de watten gelegd door een bedrijf? Laat het Radar weten en stuur een douche in.

Douche insturen

Reacties

Op de Radar website moet je 'overige cookies' accepteren om te reageren op artikelen.

Ook interessant