toggle menu

Juwelier Groeneveld

Juwelier Groeneveld

Mijn vader is vorig jaar op 28 juni overleden. Hij had een gouden ring en armband. Na heel lang nadenken heeft mijn moeder besloten om deze in te ruilen en van dit geld een mooie set voor haarzelf te kopen. Zo heeft ze een mooie herinnering aan mijn vader.

Ze is super goed en fijn geholpen bij juwelier Groeneveld. Wij gingen dan ook met een goed gevoel naar huis. Het is toch een hele emotionele gebeurtenis. De oorbellen heeft mijn moeder een week gedragen toen ze erachter kwam dat ze er één van had verloren. Wat een teleurstelling, dat ze dit nu moest verliezen. Via verschillende wegen geprobeerd om de oorbel weer te vinden maar zonder resultaat.

Een paar dagen later was mijn moeder bij juwelier Groeneveld om wat anders op te halen. En daar vertelde ze wat haar was overkomen. En wat schetst haar verbazing: De eigenaar bood haar kosteloos een nieuwe oorbel aan die bij de gekochte set hoorde. Ja en toen was er echt even een slikmoment. Daarom vinden wij dat juwelier Groeneveld een Warme Douche verdient.

Inzender: Anoniem

Douche insturen?

Heb je zelf een keer verschrikkelijk slechte service meegemaakt? Of een keer onverwacht in de watten gelegd door een bedrijf? Laat het Radar weten en stuur een douche in.

Douche insturen

Reacties

Op de Radar website moet je 'overige cookies' accepteren om te reageren op artikelen.

Ook interessant