toggle menu

Kledingreparatie Bleiswijk

Kledingreparatie Bleiswijk

Binnen een week moest mijn schoonvader van de ene kamer naar de andere kamer in het verzorgingshuis. Die kamer was kaal en leeg. Hiervoor hadden we gordijnen op maat nodig. Mijn echtgenoot had op zondag de maat opgenomen en ik ging hiermee aan de slag. Ik kocht kant en klare gordijnen, die hoefde alleen maar ingerimpeld te worden en een stukje eraf.

Afijn ik ermee aan de slag. Maar ik vond het niet mooi worden, dus besloot plooien erin te naaien. Doordat de stof erg dik was paste het niet onder mijn Machine. Hiervoor belde ik dinsdag kledingreparatie Bleiswijk. 'Mevrouw breng het maar' en de belofte dat het vrijdag klaar was stemde mij gelukkig. Toen ik die middag zelf een kijkje nam op de kamer van mijn schoonvader, zag ik tot mijn schrik dat mijn man niet goed had gemeten. Ik had dus te weinig stof in mijn gordijnen, die ik die middag nog bij de kledingreparatie zou brengen. Nu moet u weten dat mijn schoonvader in Rijswijk woont en ik in Bergschenhoek.

Onderweg naar huis ben ik langs de Ikea gereden en daar hadden ze prachtige gordijnstof en ik had best wel haast dus kocht rap de andere gordijnen en hup naar Bleiswijk. Ik legde aan de vriendelijke man uit dat ik andere stof had gekocht en gaf daarbij de van de te maken gordijnen. Tot mijn schrik zei hij dat ik niet genoeg stof had. Ik was natuurlijk erg geschrokken want nu moest ik weer terug naar Delft terwijl ik de hele dag al onderweg was. De hond moest nog uit en mijn 3 kinderen moesten weer op tijd een maaltijd geserveerd krijgen. Toen keek de vriendelijke man van de kledingreparatie Bleiswijk mij aan en zei: Heb jij dat bij Ikea gekocht? Dan haal ik dat voor jou. Ik zei: Nee wil je dat doen? Ja ik woon in Den Haag kom er praktisch langs geen probleem. Ook vroeg hij mij: Tot hoe laat is Ikea open? Ik dacht tot 21.00.

Vrijdag middag kwam ik de gordijnen ophalen, ik bedankte en betaalde. Hij zei nog: de Ikea is niet vanaf 9.00 open, maar ik kon wel koffie drinken, dus heb daar een uurtje gewacht tot 10.00 toen was hij open! Ik had  verkeerd begrepen wat hij vroeg. Ik dacht dat hij vroeg tot hoe laat is de Ikea open, maar hij bedoelde vanaf hoe laat.

Eenmaal bij mijn schoonvader aangekomen bleek dat de gordijnen wéér te kort waren. Ik belde weer naar Kledingreparatie Bleiswijk en weer reageerde zij klantvriendelijk: Oh ja dan moe tik van een dubbele plooi een enkele plooi maken, maar dat kan wel. Ze hebben de gordijnen opnieuw vermaakt en toen waren ze goed. Ik vind dit zo bijzonder en was ontzettend opgelucht.

Deze man heeft voor mij echt een warme douche verdient. Hij heeft niet alleen heel snel gordijnen op maat gemaakt,( woensdag stof , vrijdag klaar) maar is speciaal voor mij naar Ikea gegaan en heeft daar ook nog 1 uur gewacht . Deze service heb ik nog NOOIT meegemaakt.

Inzender: Louise van Ede

Douche insturen?

Heb je zelf een keer verschrikkelijk slechte service meegemaakt? Of een keer onverwacht in de watten gelegd door een bedrijf? Laat het Radar weten en stuur een douche in.

Douche insturen

Reacties

Op de Radar website moet je 'overige cookies' accepteren om te reageren op artikelen.

Ook interessant