toggle menu

Koninklijke Beuk

Zeven jaar geleden (in december 2010) was ik op zoek naar een verjaardagscadeau voor mijn kleinzoon Maarten die 3 jaar zou worden. Hij wilde zo graag een bus(je) met aanhanger. Ik heb stad en land afgelopen voor zijn voorkeur, echter zonder resultaat.

Ten einde raad belde ik met Beuk in Noordwijk en aan hun gevraagd: 'Hebben jullie geen busje staan dat te koop is?' Wellicht heeft zo'n onderneming wel een busje staan. Dat was helaas niet het geval.

De directeur, Monique Beuk, beloofde mij dat als er iets dergelijks beschikbaar zou komen, dat zij mij zou informeren. Nu, zeven jaar later, dachten wij niet meer aan de verjaardag van toen. Tot dat ik op 24 september jongstleden een enveloppe ontving met schrijven en met een modelbusje van mevrouw Monique Beuk.

Mevrouw Beuk kwam terug op de belofte van zeven jaar geleden en stuurde mij alsnog een schaalmodel waarmee de Koninklijke Beuk momenteel mee rijdt en reist. U kunt zich wel voorstellen dat kleinzoon en ik zeer verrast waren.

Wij vinden dat Koninklijke Beuk een warme douche verdient voor zo'n koninklijk gebaar.

Inzender: Maartje Verhagen - Roerade

Douche insturen?

Heb je zelf een keer verschrikkelijk slechte service meegemaakt? Of een keer onverwacht in de watten gelegd door een bedrijf? Laat het Radar weten en stuur een douche in.

Douche insturen

Ook interessant