toggle menu

Michiel Schut (Specsavers)

Mijn man, Paul, heeft op 17 maart 2017 een herseninfarct op onze vakantie in Gran Canaria gekregen met vreselijke gevolgen. Ik wil u daar verder niet mee belasten. Bij thuiskomst en na revalidatie bleek dat zijn gehoorapparaten niet meer werkte.

Wij zijn uiteraard vele malen daarna naar de Specsavers geweest maar Michiel Schut (audicien bij Specsavers, red.) kon niks meer voor hem doen en adviseerde om via de huisarts naar de KNO-arts te gaan in het ziekenhuis te Helmond. Na een grondig onderzoek bleek het gehoor van mijn man door de herseninfarct aangetast te zijn en moet hij dringend een ander gehoorapparaat hebben. Na een telefoontje naar het Centraal Ziekenfonds Tilburg werd mij telefonisch verzekerd dat bij zo'n ongeval, ook al was het vier en een half jaar geleden, er altijd uitzonderingen binnen die 5 jaar zijn. Met dit bericht zijn wij naar Specsavers gegaan en hebben wij het rapport afgegaan van het ziekenhuis en ons telefonisch naar het ziekenfonds was verteld.

Michiel heeft mijn man een nieuw gehoorapparaat aangemeten waar mijn man erg gelukkig mee is. Op 16 oktober zouden we het apparaat op kunnen halen. Op zondag 15 oktober valt mijn man over een wieltje van zijn rollator en breekt zijn heup. Er volgt een operatie en revalidatie tot 15 december. Ik ben het gehoorapparaat gaan halen op 16 oktober waar Michiel Schut het zo goed mogelijk heeft ingesteld. Het was prima. Na enkele weken kreeg Michiel het bericht dat CZ dit niet betaalt omdat het andere apparaat pas vier en een half jaar oud was. Schandalig, want zelf hebben ze het telefonisch toegezegd.

Michiel Schut stuurde mij een berichtje dat hij dit ook geen stijl vond en bood aan de kosten voor zijn rekening te nemen. Wij vinden dat dit een warme douche waard.

Inzender: Marlies Roden-Reemers

Douche insturen?

Heb je zelf een keer verschrikkelijk slechte service meegemaakt? Of een keer onverwacht in de watten gelegd door een bedrijf? Laat het Radar weten en stuur een douche in.

Douche insturen

Ook interessant