toggle menu

mobiel bij het oud papier

mobiel bij het oud papier

Een paar weken geleden stond het oud papier al buiten. Ik had net nog wat papieren uitgezocht en ik zag dat de wagen om het oud papier op te halen eraan kwam. Ik had alleen sokken aan en ik riep mijn man om nog even snel het kleine bakje met oud papier buiten bij de rest te zetten. Hij was net op tijd. 2 minuten later hoorde hij mij schreeuwen: 'Help volgens mij ligt mijn mobiel in het bakje wat ik net aan jou gaf om bij het oud papier te doen'. Hij riep: 'Ze rijden net weg!' Ik als een speer mijn schoenen aan, jas aan en in mijn auto er achteraan.

Ergens in de wijk zag ik de vrachtwagen en hield hem aan. De werknemers keken me raar aan, zo van wat komt die doen. Ja stom, zei ik, ik heb mijn mobiel bij het oud papier gedaan en die zit nu in jullie vrachtwagen. Nou, zeiden ze, dan zal hij wel plat zijn en die krijg je toch nooit meer terug. Maar dat kon mij niet weerhouden om toch door te zetten. De mannen vroegen: 'Waar woon je?' Ik dat aan hen uitgelegd en ze zeiden: 'O, maar dat waren wij niet, dat is een andere wagen geweest.' Ik in mijn auto en maar rondrijden. Gelukkig deze wagen gevonden. Maar die mannen zeiden; 'Nee, we rijden hier met 3 vrachtwagens, die 3e moet je dan hebben, wij waren het niet. Maar geef je mobiele nummer maar, misschien kunnen wij iets voor je doen als we bij het bedrijf zijn aangekomen. We bellen dan je nummer en misschien kunnen we je mobiel horen.' Ik kreeg ook van hen een mobiel nummer. De 3e vrachtwagen ging ik zoeken, maar die kon ik niet vinden.

Eenmaal thuis even gewacht en toen het mobiele nummer van de werknemers gebeld. Zij dachten dat "mijn" vrachtwagen al naar Kaatsheuvel was gereden en gaven me het telefoonnummer van het bedrijf waar ze naartoe gingen. Ik het bedrijf gebeld. 'O', zei die man, 'welke vrachtwagen moet ik achterhouden?' Ik zei: 'De vrachtwagen waar een man in zit die mij NIET gezien heeft. 'Weet je wat', zei hij, 'kom maar hier naartoe gereden'. Eenmaal daar stond er een vrachtwagen te wachten, deze was door het bedrijf tegengehouden. Een man reed de vrachtwagen naar een loods en ging daar de gehele lading over een groot oppervlakte er uit laden. Ik probeerde mijn mobiel te bellen maar hoorde niets. Toen haalden ze een enorme grijper en gingen al het oud papier uit elkaar gooien. Nog hoorden we niets. Alle vrachtwagens en geluid makende apparaten werden stilgezet. Ik belde weer EN in die grote hoop ging precies ergens in het midden mijn telefoon. Dat was zo'n raar moment. Iedereen liep er naartoe en een werknemer had hem te pakken.

Nou het was te gek voor woorden. Wat niemand had verwacht gebeurde: ik had mijn mobiel terug dankzij de hulp van de werknemers. Helemaal heel! De moeite die zij gedaan hebben om mijn mobiel terug te vinden. Ze hadden heel makkelijk kunnen zeggen, sorry maar dat is een onbegonnen zaak en die mobiel is vast kapot. Maar dat deden ze niet en ze zetten alles op alles om hem terug te vinden. En het was hilarisch! Koenen verdient echt een Warme Douche!!!

Inzender: Monique Videler

Douche insturen?

Heb je zelf een keer verschrikkelijk slechte service meegemaakt? Of een keer onverwacht in de watten gelegd door een bedrijf? Laat het Radar weten en stuur een douche in.

Douche insturen

Reacties

Op de Radar website moet je 'overige cookies' accepteren om te reageren op artikelen.

Ook interessant