toggle menu

NS

NS

Op vrijdag 22 juni gingen we met 39 leerlingen van groep 8 op weg naar NEMO in Amsterdam. Vol goede moed zijn we de trein ingestapt op Veenendaal-de Klomp. Net voor station Amsterdam Amstel werden we opgeschrikt door veel lawaai, nare geluiden en hard gerem. Al snel werd duidelijk dat we een aanrijding met een persoon hadden gehad. Voor veel kinderen was dit een erg schrikken en waren ze erg overstuur. We hebben steeds contact gehad met de NS en andere instanties. We zijn uiteindelijk nooit in NEMO terecht gekomen, maar zijn 3 uur lang bezig geweest terug naar school te reizen met de trein.

Een machinist, vader van onze school, had ondertussen ons verhaal gehoord en contact gezocht met de PR van de NS. Zij zijn op zoek gegaan naar een mogelijkheid om deze nare ervaring om te zetten in iets positiefs. Einde van de middag werden we gebeld door Guus van de Wetering van de NS met het aanbod om met de hele groep en begeleiders een dag naar het Spoorwegmuseum te gaan. Hier zijn we op ingegaan en uiteindelijk hebben we de week erop een volledig verzorgde dag van de NS gehad. Treinreis naar Utrecht Centraal, daar mochten alle kinderen iets lekkers uitzoeken op het station voor 2,50. Vandaar weer met de trein naar het museum. Waar we een leuke dag hebben gehad. Om vervolgens met de bus weer terug naar school te gaan.

Hierdoor hebben we met de klas en begeleiding de nare ervaring goed afgesloten en zijn we de NS dankbaar voor dit gebaar! Zij verdienen een warme douche!

Inzender: Miranda den Hoed

Douche insturen?

Heb je zelf een keer verschrikkelijk slechte service meegemaakt? Of een keer onverwacht in de watten gelegd door een bedrijf? Laat het Radar weten en stuur een douche in.

Douche insturen

Reacties

Op de Radar website moet je 'overige cookies' accepteren om te reageren op artikelen.

Ook interessant

Ga nu naar Lees meer over de onderwerpen in deze uitzending.