toggle menu

Reptielenhuis De Aarde

Mijn 7-jarig zoontje Kay heeft een aantal maanden geleden een slangenvelletje gekocht bij het reptielenhuis De Aarde in Breda na een leuk dagje uit daar. Op een dag treft hij tot schrik het velletje helemaal stuk aan. Waarschijnlijk heeft een niet zo'n eerlijk kindje dit per ongeluk gedaan maar niets gezegd.

Huilend zit Kay met zijn velletje op bed. Na een halfuur huilen denk ik: 'ik ga het reptielenhuis mailen en vragen of het mogelijk is om een velletje op te sturen'. Aangezien wij in Almere wonen is het niet zo makkelijk om even een nieuwe op te halen. Ik hoop dat ze zo aardig zijn om er één op de bus te doen zodat Kay weer elke dag naar zijn slangetje kan kijken.

Eén dag later ontvang ik al een reactie van het reptielenhuis met de mededeling dat er direct een nieuwe op de post wordt gedaan, geheel gratis! Twee dagen later ontvangen we een klein doosje van het reptielenhuis met daarin een slangenhuid van bijna 3 meter lang afkomstig van een tijgerpython. Ongelofelijk! Kay is door het dolle heen.

Graag willen wij een Warme Douche uitreiken aan reptielenhuis de Aarde uit Breda voor dit geweldige cadeau!

Inzender: Marieke de Wildt

Douche insturen?

Heb je zelf een keer verschrikkelijk slechte service meegemaakt? Of een keer onverwacht in de watten gelegd door een bedrijf? Laat het Radar weten en stuur een douche in.

Douche insturen

Reacties

Op de Radar website moet je 'overige cookies' accepteren om te reageren op artikelen.

Ook interessant