toggle menu

Restaurant MEDS

In april afgelopen jaar kreeg ik een CVA [een herseninfarct, red.]. Sindsdien ben ik overgevoelig voor licht en geluid en kom ik nauwelijks nog de deur uit. Ik heb een gezin met jonge kinderen en het is dus ontzettend behelpen.

Wat ik het meeste mis zijn de uitstapjes met mijn gezin of eens met zijn allen uiteten gaan. Mijn man doet dit tegenwoordig af en toe alleen met de kinderen. Toen hij in Sittard bij MEDS zat te lunchen kwam in het gesprek met de baas van het restaurant ter sprake dat ik een CVA heb gehad. Ook de gevolgen werden besproken en dat het een wens is van mij om nog eens uiteten te kunnen.

De baas van het restaurant vroeg aan mijn man wat ik zoals lekker vindt en toog naar de keuken. Na 10 minuten kwam hij terug met een geheel verzorgde maaltijd van zelfgemaakte pasta met scampi's en kreeftensaus. Mijn man mocht dit voor mij kosteloos mee naar huis nemen! Ook gaf hij zijn visitekaartje mee en heeft aangegeven dat als mijn man belt, er een tafeltje buiten de mensenmenigte gereserveerd zal worden. Zodat ik samen met mijn man toch nog eens uiteten kan gaan!!

Wat een service! En dan heb ik nog niet aangegeven hoe vers en lekker de maaltijden daar bereid worden. Ik zou de eigenaar Jacco Walraven graag hiervoor willen bedanken en in het zonnetje zetten.

Inzender: Gemma Hermanns

Douche insturen?

Heb je zelf een keer verschrikkelijk slechte service meegemaakt? Of een keer onverwacht in de watten gelegd door een bedrijf? Laat het Radar weten en stuur een douche in.

Douche insturen

Reacties

Op de Radar website moet je 'overige cookies' accepteren om te reageren op artikelen.

Ook interessant